Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

15 August 2011

Bila Aku Jatuh Cinta



Aku jatuh cinta lagi ? Yeah ! That’s Right ! Aku jatuh cinta dengar lagu Awi Rafael. Sila salahkan Awi bila saya tersenyum-senyum sendiri sehinggakan tak nampak kamu yang hensem lagi bergaya depan mata. Lalala ~


Pertama kali saya mendengar Awi Rafael menyanyi secara LIVE di Pearl International Hotel memang telah buat bunga di taman hati saya kembang mekar. Hee…
Pertama kali saya lihat Awi Rafael membuat persembahan di atas pentas, saya dah mula nak tersenyum-senyum melihat gelagat dia. Tapi disebabkan keayuan saya masa tu, saya cover la sikit. Hehehe….


Serius lagu dia best. Tambahan pulak dengan suara dia yang best. Hee...
Sebelum ni lagu Pulanglah. Sekarang ni lagu Aku Jatuh Cinta pulak. Memang buat saya jatuh cintalah.


Nak lihat dan dengar video klip Bila Aku Jatuh Cinta boleh klik di SINI.


Sangat berterima kasih kepada yang sudi mengajak saya menyertai majlis berbuka puasa Muzik FM 
pada 5 Ogos yang lepas di Pearl Internatinal Hotel.


Sempat lagi bergambar dengan Awi Rafael sebelum pulang. Hehehe... Jangan Jeles ya....

Sweet tak kami ? lalala



Sesiapa yang ingin mengikuti perkembangan Awi Rafael secara dekat boleh follow twitter dia di @awirafael. Dah follow twitter Awi tu jangan lupa follow twitter saya sekali, @gadishanim. Hee



4 comments :

  1. sweetnyeeeee..apesal muke korang dh nak same?? hahah!!

    ReplyDelete
  2. wow weee..muka nanem sama ngn muka awi rafael pulang lahhhhhh....:D (betul ke tu tajuk lagu dia??hukhuk)

    ReplyDelete
  3. sukanyaaa dia pt jumpa awe rafael..hehe

    ReplyDelete

TERIMA KASIH !



 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_