Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

12 May 2012

Instagram buat gambar nampak mahal

Tanpa DSLR pun kita masih mampu snap picture yang hampir sama dengan menggunakan DSLR. Segalanya mungkin dengan Instagram.

Ada seorang kawan saya ni bagi tahu saya yang gambar Instagram nampak mahal.
Sekali tengok memang nampak biasa tapi bila tenung lelama mula terdetik di hati "boleh tahan mahal gambar ni".Hee...



Apa itu Instagram ?
Instagram is a fast beautiful photo sharing... Miahaha... Copy paste terus tanpa edit...


Bagi mereka yang suka snap picture mesti akan suka Instagram. Saya lah golongan itu. Meow.. Bila hasrat nak memiliki DSLR tak kesampaian, Instagram la jadi mangsa keadaan. ngeh...



Instagram pun boleh buatkan gambar makanan yang kita snap nampak sedap walau hakikatnya tuan tu sendiri yang tahu. Hee...

Tapi Instagram tak mampu nak buat muka kamu nampak halus tanpa jerawat... Hoho
Gambar suatu ketika dahulu. Kulit muka masih berjerawat.



Inilah pulak gambar pertama yang saya kongsi di Instagram.


Sesiapa yang ada Instagram boleh la follow saya @gadishanim... Mihehe.. Sempat promote...





Bicara hati gadis : Tak berapa pasti Instagram boleh digunakan oleh siapa. Agak kebutaan dalam hal seperti ini. Budak baru belajar. Huu


 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_