Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

Sanggup tunggu lama demi makanan lazat


Pasal makan-makan ni memang susah untuk saya tolak, kecuali time kekenyangan. Hee

Sejak menetap (menetap la sangat kan selalu lari ke Kuala Selangor) di Petaling Jaya saya suka pergi satu restoran. Sanggup tu tunggu lama berkurun (over tau kata berkurun) depan restoran semata-mata nak menikmati hidangannya yang lazat. Jika restoran ni masuk dalam Dinner Dash game, sudah pastinya ramai pelanggan yang lari... hoho.. But in real life, pelanggan restoran ini tiada yang lari pun. Sanggup tunggu turn bila semua meja full... Waaaa... Kagum sangat ! Berbilang bangsa pulak yang datang berkunjung ke restoran ini. 1Malysia gitu... O.o


Restoran ini banyak sangat pilihan makanan. Macam-macam ada ! Nasi lemak, mee, spagheti, roti nan... Banyaklah. Nak senarai semua memang jenuhlah nak menaip. Hee...


Restoran ni terletak di SS 2, Petaling Jaya. Hah, dah boleh agak tak restoran mana yang saya maksud ?

Restoran SS 2 Murni


Pertama kali cuba makanan kat situ terus terpaut. Terpaut pada makanan tau bukan pekerjanya. >.<


Malas nak taip panjang-panjang lagi, nak kongsi gambar sahaja. Nak bagi kamu terliur. Hee...








Gambar tanpa caption disebabkan saya kurang ingat (tak mau ngaku lupa) semua nama makanan di atas. Huu... Inilah padahnya bila cerita zaman Pak Pandir buat time zaman Pak Najib.
Maaf semua... Saya tak TERsengaja mengabaikannya sehingga berkulat cerita ini duduk dalam draft. *wink2*



Yeah ! Peace... Tumpang glamour sat. (dialog tiada kaitan dengan tuan badan.ngeh)


Bicara Hati gadis : Ada yang cakap jika sesebuah restoran makanan Halal dikunjungi oleh ramai Cina maknanya makanan di situ sedap. Oh really ???




6 comments :

izwannizam said...

first time datang & komen di sini.heh.. murni discovery ni mmg port terbaik utk makan..harga dia berpatutan dgn rasa dan kuantiti..layan nasi goreng ayam pandan dia.kasi extra pedas and nasi lebih.mmg berbaloi

siti khadijah said...

haaaa..kak nanem ni saja je nak buat org lapaaa...ah, mencik!

hafiz hafizol said...

sume nampak menyelerakan^^

Si Pemburu Bintang said...

sedapnya

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

gile BANYAK ok portion maknan kat MURNI ni...penah mkn dlu..

nazri hatsof said...

Erm sedapnya...
Bg peminat mee

http://nazrihatsof.sharethisstory.net/my-852876-5932



 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_