Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

11 March 2013

Blog Kejuruteraan


Pernah terlintas di fikiran untuk jadikan blog saya sebagai sumber rujukan untuk adik-adik, tapi apakan daya pengalaman saya baru setahun jagung. Masih merangkak-rangkak mencari arah tuju dalam bidang kejuruteraan ini.

Di saat saya memerlukan maklumat untuk kerja saya, saya terjumpa satu blog kejutureaan (http://engrfirdausidris.blogspot.com) yang membantu saya untuk beri jawapan pada pemaju dan kontraktor. Terima kasih Encik Muhammad Firdaus. 

Muhammad Firdaus merupakan seorang jurutera yang mempunyai 8 tahun pengalaman dalam bidang kejuruteraan. Kini bertugas di salah sebuah firma perunding kejuruteraan terkemuka di Malaysia. 


Banyak ilmu kejuruteraan yang beliau kongsi dalam blog CIVILisation. 


Segala perkongsian dalam blog beliau serba sedikit membantu orang-orang seperti saya.
Alhamdulillah ada orang seperti beliau yang tidak kedekut ilmu. Bagi adik-adik yang ingin mengetahui lebih lanjut tentang dunia kejuruteraan pembinaan ada eloknya jika rajinkan jari jemari tu klik blog Abang Firdaus. Hee

No comments :

Post a Comment

TERIMA KASIH ! 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_