Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

15 April 2010

caButaN beRtuaH

bolgwalking... dah lama I tak melawat blog kawan-kawan... lately busy sangat... bukannya buat-buat busy, tapi memang busy sesangat...tetiba plak terjumpa pasal cabutan bertuah time blogwalking ni... cabutan bertuah ni diadakan oleh tak de perasaan.


Jarang sekali saya akan dapat cabutan bertuah, tapi saya try gak join... ne tau rezeki... boleh tumpaskan Juan... Ahaks.... Juan, jangan marah.... sape-sape nak join, klik saja banner kat atas tu...segalanya dihujung jari anda...^_^ Mari ramai-ramai join....

2 comments :

  1. wah! cabutan bertuah! sy doakan akak menang! amin... :)

    ReplyDelete
  2. thanx nick... amin, moga2... ^_^

    ReplyDelete

TERIMA KASIH !



 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_