Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

16 October 2011

#DearFutureHusband Hatiku MilikmuSejak semenjak usia meningkat ni banyak pulak saya terima jemputan majlis perkahwinan dari kawan-kawan dan sepupu-sepupu sezaman saya.
Banyak jemputan banyak juga la saya terima soalan mana pasangan setiap kali pergi ke majlis perkahwinan. -_-Bukan mahu jual mahal atau berlagak cantik untuk tidak terima mana-mana lelaki untuk menjadi kekasih hati. Saya rasa lebih baik saya ke sana sini sendiri atau bersama teman dan bukan kekasih yang tidak halal. Faham kan maksud saya ? Saya ingin diri saya diteman oleh kekasih yang halal. Maksudnya SUAMI la.... ( Nak bawa saya ke hulu hilir sila pinang saya cecepat  :-p )
Bicara Hati gadis : Terasa macam semakin banyak dosa yang dikumpul bila semakin lama berpacaran. Lebih baik saya sendri selagi saya tak jumpa my DEAR FUTURE HUSBAND.
 
 
 
 

2 comments :

TERIMA KASIH ! 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_