Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

16 December 2010

Segmen suai kenal blogger bersama Ben Ashaari



Saya dah tak perlu nak ulas banyak banyak lagi bila dah letakkan header Ben Ashaari di sini. Semua orang pasti dapat tahu. Hehehe... Apa lagi kalau bukan segmen yang dianjurkan oleh En. Ben


Kali lebih mudah... Just ikut urutan arahan cam saya buat.



1. Letak header belog En. Ben cam biasa. Biasa sangat, sebab dah selalu. Ingat header belog En. Ben bukan header belog sendiri.



2.  Bila mula buat blog ?
Oktober 2010
(bulan kelahiran saya)



3.  Jumlah follower sekarang ini ..
setakat 16 December 2010 ada 114 followers



4.  Berapa trafik harian ?
Malunya nak bagi tau.... Perlu pakai topeng untuk katakan ini. Purata pengunjung yang datang ke belog ni hanya 20 sehari. Jarang sekali lebih dari tu....



5.  Sehari brapa entri ?
 Jumlah entri bergantung pada kesempatan. Kadang-kadang 3 entri. Itu pun sebab qada' entri yang semalam-semalamnya. Tapi biasanya 1 aje... *wink2*



6.  Berikan satu blog yang best korang suka baca .. 
suka baca belog ni maribinablog.
Banyak info yang berguna untuk blogger baru cam saya.



6 comments :

  1. seriusly, aku x penah bukak blog dia >__<

    ReplyDelete
  2. goodluck dear :))

    btw, thanks 4 the tips bout peria. tp sy mmg tak makan sayur. ulam apatah lagi. hehe

    ReplyDelete
  3. hehe..nk gak mention hari kelahiran tu..hehe..hepi blogging ya

    ReplyDelete

TERIMA KASIH !



 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_