Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

24 December 2010

si Tijah yang Comel




Ranking kecomelan saya semakin merundum sejak kehadiran si Tijah ni, atau nama glamour dia t-j. Sebut betol betol, T J.

Semua orang cakap dia comel. Lagi lagi sekarang ni dia dah semakin bijak. Dengar cakap. Faham aje kita cakap apa. Aktif. Baik pulak tu. Sanggup duduk hujung kerusi aje bila ada orang duduk tempat biasa dia landing.

Rasa macam nak cubit cubit and picit picit dia aje. Tanduk and gigi bertaring sudah keluar... ngehngehngeh


Malas nak taip banyak banyak lagi. U all tengok sahaja gambar vogue dia. Lepas tu boleh la komen dia tu comei ke tak. Dah geram tengok si T J ni. Nak g cubit cubit pipi dia. Asyik intai saya aje. Cam tau tau pulak kita tengah cerita pasal dia.



Pantang orang sebut nama dia toleh aje.
Pasti nak ajak kita main dengan dia.


Bila dah start main mengalahkan atlet sukan.
Ni baru gimnastik berirama.
Kalau tengok dia main bola kalah pemain Malaysia.


Main sendiri.
Penat den nak melayan.
Berpeluh peluh macam joging kat stadium.



Dah puas main lapar pulak.
Mulalah minta simpati nak keluar makan angin.
Pandang tombol pintu aje.



Bila mula kebosanan,
aktiviti dia seterusnya adalah mengelamun and TIDUR.




Tempat parking biasa dia.



Tempat lain pun jadi kalau dah ngantuk sangat.



 Walaupun dia comei, dia garang jugak.
Tu sebabnya tak de jantan berani dekat.
mihahaha....





2 comments :

  1. bersihnya TJ....hanim mandikan dia ek?

    ReplyDelete
  2. @emymilia
    wajib mandikan dia... paling kurang pun seminggu sekali...

    ReplyDelete

TERIMA KASIH !



 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_