Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

01 April 2011

Bila dah kebosanan menunggu

Penantian satu penyeksaan. Memang rasa sangat terseksa kalau terpaksa menunggu lama.

Saya memang tak boleh tunggu lama lama ni. Mesti ada kerja lain yang saya lakukan. Biarpun ramai yang memerhati, saya tetap lakukannya. Memang dasar muka tak malu. >.<













 Last last tertido saya... Penat buat kerja snap gambar muka sendiri... heh ~

Banyak jugak saya snap muka sendiri sementara tunggu interview. Biarpun penantiannya lama tapi berbaloi. Saya berjaya dapat dapatkan job sebagai site engineer tu biarpun mula mula dia cakap nak pekerja lelaki. Suka plus nebes nak jalankan tanggungjawab sebagai engineer. Semoga segalanya berjalan lancar. AMIN

10 comments :

  1. tahniah berjaya interview.. :)

    ReplyDelete
  2. eh kembar heliza dah dapat kerjala, tahniah! ^_^

    ReplyDelete
  3. tahniahhhh!!! yeay..bole dpt KFC...:P

    ReplyDelete
  4. tahniah! berbaloi2.. alo chomel muka adik anim ni! ekekek

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya.. buat kerja elok2 ye

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.....dapat kerja juga...kat mane kak???

    ReplyDelete
  7. wow..tahniah..!!

    ada keje kosong tak

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah, congrate dah dpt kerja.. :)

    ReplyDelete

TERIMA KASIH !



 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_