Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

31 March 2011

Sangat teruja lepas pertama kali guna kamera DSLR. Syok!

Buat pertama kali saya snap picture guna DSLR camera. Sangat teruja!
Wokey, nampak sedikit jakun di situ. Orang lain dah jemu kot guna kamera tu. Tapi saya masih baru sekali gunakan. Pertama kali gunakan dengan jayanya... Seronok... Terasa cam photographer. Rasa cam nak kumpul duit beli kamera DSLR ni la... hehehe


Tengoklah hasil budak baru belajar ni.....
Sudi sudi lah komen hasil kerja saya yang tak seberapa ni... ^_^













Semua gambar saya tak edit. Segar dari kamera Aizuddin.

9 comments :

  1. paling lawa sekali kat kaki ery hahahahhaha gurau. selamat mengsnap eheh angkat la se~

    ReplyDelete
  2. suka picca ketiga last,kedua last dan fez last..hehe..
    bhse rojak sudah..
    =)
    lawa3..

    ReplyDelete
  3. lepas nei, boleh la aku jadi model hg kan?ihihihih

    ReplyDelete
  4. wah..kak hanim ke yg amek sume pic ni..lawa laaa

    ReplyDelete
  5. canon or nikon? nice,,improve lagi,,kasi colour tu look natural n gorgeous :)

    ReplyDelete
  6. kite nampak mase gambar ni di ambil di lokasi . . tp kenap kite xperasan orang tu kak hanim ?? adess . dtg poli mek x gtaw pun naaa . huhu

    ReplyDelete

TERIMA KASIH !



 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_