Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

25 March 2011

aku REVIEW sambil SEDEKAH



Epilog diriku Nukilan Hatiku blog milik Kyerull. Tengok nama blog pun dah boleh agak mamat ni mesti jiwang punya. hehehe....


Pandangan saya tentang blog Kyerull ni :

  • Sukalah... Blog dia ni RINGAN!!! Hanya 78.4KB. Patutlah cepat je loading blog ni. Tak sempat nak angkat kerusi dah habis loading. Tak percaya berat blog ni hanya 78.4KB??? Boleh check kat SINI
  • Blog ni simple dan tiada widget yang menyemakkan pandangan. Paling penting blog ni TAK DE LAGU! Tak de lah gangguan masa pembaca nak baca entri.
  • Banyak tips yang berguna. Contohnya cara atasi stress, cara pikat laki, cara jaga hubungan cinta, dan macam-macam lagi lah... Nak tau, terjah lah blog beliau di SINI


pssttt... Pemilik blog pun masih single rasanya... Ehem Ehem... Sesiapa nak cari calon tu boleh la usha usha. *_^

6 comments :

  1. akak la g usha dy...g cpt..hehehe

    ReplyDelete
  2. wewiiitttt... ^.^ terima kasih join weeee ^.^ ringan betul blog sy yea.. x sangka plak.. BANGGA nie huhuhu.. nantikan review dari sy yea..

    ReplyDelete
  3. waah2 direview bestnya nk gak direview hehe

    ReplyDelete
  4. perhhhhhhhhhhhh ! akak dah jadi kedai timbang blog sekarang. HAHA tak boleh blahhh. sikit2 nak timbang. HAHAHAHA klaka okeyy

    ReplyDelete
  5. ohoo menarik blog dia tu...memang ringan ar..hehe

    - Fitrihadi.com -

    ReplyDelete
  6. Wah! saya pun dah timbang blog kat link tu.. Hehehe, thanks yer. Tadi terjah blog ich. tgk review pasal blog awak... Opocot!! hehehe, singgah sini nak berkenalan dgn awak dear =)

    ReplyDelete

TERIMA KASIH !



 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_