Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

15 March 2011

Phoshoot lagi???

Tak habis habis photoshoot. Sana sini phoshoot. Penat penat *cakap gaya Ipin*
Haip, berangan pulak dia. hehehe.... #terlebihsudah

Ini bukan photoshoot majalah ke apa. Ini hanya sekadar photoshoot untuk simpanan koleksi sendiri. Boleh tunjuk pada anak cucu nanti camne rupa neneknya masa muda. hehehe

Nampak kaku???
Wokey, saya memang tak reti posing. #malu

Hehehe...
Comei tak???
Sebelah saya tu satu-satunya adik perempuan.
Harap maklum ^__^

Terserlah kecomelan saya di sini. #erk
Adik bongsu lagi tinggi. 

Tak ada baby, bear pun jadik. hehehe

Kadang kadang seronok berangan ni. Tapi jangan terlalu asyik berangan sehingga tidak berusaha melaksanakannya. 

6 comments :

  1. salam

    wah asik photoshoot je ni jels la..

    ReplyDelete
  2. Ok apa photoshoot majalah, sebelum ni terlepas kan he

    ReplyDelete
  3. aku kompius hg ngn adik hg..cait..sebijik mukanya.

    ReplyDelete
  4. cantiklaa kaler sweet purple nih

    ReplyDelete
  5. @apezs shah
    hehehe... photoshoot sendirian berhad punya

    @tengkorakemas
    photoshoot majalah terlepas, buatlah photoshoot sendiri...hehehe

    @iniialahaku
    thanx! hehehe

    @aizuddin
    Nama pun adik beradik.... mestilah sama

    @mzhany
    Warna ungu memang chantek... sweet gitu

    ReplyDelete

TERIMA KASIH !



 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_