Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

25 March 2011

Hanim dan Heliza ada persamaan? Serius la sikit!


Persamaan antara Hanim dan Heliza :
  • Umur sama. Kami tetap comei walaupun dah agak berusia sikit... teheee...
  • Memiliki kelulusan akademik yang sama iaitu Ijazah
  • Ada blog di blogspot.com, tapi blog Heliza tak aktif sangat dah. Tak macam dulu lagi. Yela, mesti tak macam dulu dah. Sebab sekarang dia busy. Ada syarikat yang perlu dikendalikan.
  • Ada twitter *suka sangat tweet dengan Heliza*
  • Ada facebook jugak!

Dua dua pun H la.... hehehe.... *kenyit kenyit mata comei*

Itu antara persamaan yang perasan sendiri la.

Ada lagi satu persamaan yang dikatakan oleh sorang blogger ni masa saya bergambar dengan dia di KFC.
Persamaan ni mungkin akan buat kamu muntah tanpa henti di sini. Nak tau apa persamaannya???

Bersedia ya...


Bersedia untuk muntah....



Ni dia......


Munira kata gambar saya yang ni macam Heliza. hokhokhok *tebatuk*




Saya letak semua gambar. Sebab, saya tak tau yang mana satu cam Heliza!

Mesti korang dah penat loya tekak, pening, muntah segala kan? Meh saya bagi ubatnya...
Gambar Heliza yang saya amek dari Facebook dia. Cowie Ija, caye pinjam gambar ye...





Tenung puas-puas dan bandingkan dengan gambar saya kat atas tu. Sama tak??? *sambil buat suara kecik dan muka comei*

13 comments :

  1. Derm...!!!!!!!!!!!!!1


    kenapa tak letak pic heliza dgn aku...hahahaha

    ReplyDelete
  2. MasyaAllah!!!...huhu...same2...=.=

    ReplyDelete
  3. eh ade la persamaan.. ujung2 dia hahah

    ReplyDelete
  4. ha'a lah.. mcm heliza.. auw auw auw.. xnak gelak.. sebb seiras lah jugakk.. gmbr yg 1st tue.. huhuhu

    ReplyDelete
  5. er... ade same sikit! #okbai #lari

    ReplyDelete
  6. suka tengok helize jugak..comel sangat..buat gaya apa pun tetap comel..

    ReplyDelete
  7. HAHAHAHAHA takleh blahh comment MAN. bwahahahahaha

    ReplyDelete
  8. maaf , respon mengecewakan . xsama pon ! haha

    ReplyDelete

TERIMA KASIH !



 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_