Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

11 March 2011

Gadis misteri Raja Lawak jadi tumpuan

Siapakah gadis misteri Raja Lawak ni??? 
Kenapa ada yang mencari dia???


Tak percaya? Tengok ni ;



Gosok gosok mata tak percaya. Serius saya tak percaya masa mula mula tengok. Ada jugak yang cari pasal gadis misteri Raja Lawak ni. Tersangkut pulak kat blog saya. Mesti orang tu nyesal masuk blog saya, sebab tak jumpa gadis misteri tu. hehehe....


Disebabkan perasaan ingin tahu, saya pun p search kat google keyword tu. Dan hasilnya ;


Patutlah mereka boleh tersesat kat blog Bicara Gadis ni.
Rupanya duduk kat ranking ke tiga.
^___^


Sesiapa yang nak tahu pasal gadis misteri Raja Lawak tu boleh klik di SINI bukan di blog Bicara Gadis. Kamu salah tempat. 


SAYA BUKAN GADIS MISTERI RAJA LAWAK!

6 comments :

  1. sejak dah keje.. raje lawak pun x dapat tengok sangat T_T xtau langsung pasal gadis misteri ni.. huu

    ReplyDelete
  2. haha awak bukan gadis misteri tu?

    ReplyDelete
  3. haha tak pasal-pasal diorang ingat hanim gadis misteri raja lawak..huhu

    btw, kite da update pasal tutorial tu..sori lambat..

    ReplyDelete
  4. gadis ape ni kak? sy x tgk raja lawak. hahaa

    ReplyDelete

TERIMA KASIH !



 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_