Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

27 May 2011

Blog readers can Earn too!


Duit Duit di mana engkau Duit. Menyanyi sambil mencari duit dicelah-celah helaian buku dan juga celah-celah susunan pakaian dalam almari. Bajet banyak sangat duit sampai rajin nak p selit merata. T_T


Manusia akan tersenyum kerana duit. Manusia juga akan jadi pemarah kerana duit. Macam-macam boleh berlaku hanya kerana duit. Duit boleh mengubah sikap seseorang. Dahsyatnya lah pengaruh duit ni.


Jika sebelum ini nuffnag hanya memberi peluang kepada blogger untuk menambah pendapatan, tapi kini nuffnag sudah berevolusi. Nuffnag juga memberi peluang kepada pembaca blog untuk menambah pendapatan. Mereka boleh membaca sambil menambah pendapatan. Mereka juga mampu jadi seperti blogger walaupun tidak memiliki blog. Hanya gunakan laman web sosial seperti Facebook atau twitter untuk menjana pendapatan dari blog yang dibaca. Bagaimana caranya???  Scroll la ke bawah lagi kalau nak tau.... ^_^
 


Beberapa langkah mudah untuk pembaca blog tambahkan pendapatan.Untuk maklumat lanjut boleh layari Grapevine by NuffnagLepas ni pembaca blog boleh la membaca blog kesukaan sambil menjana pendapat. ^_^Bicara Hati gadis : Tetiba rasa makin sayang kat Nuffnag. Hee7 comments :

 1. ho yeah ho yeah ! mmg sayang kt NUFFY! wahahahha

  ReplyDelete
 2. owh. ramai jugak yg join grapevine skang.

  tp mls lagi nk godek. haha

  ReplyDelete
 3. haha.. strategi baru sbb ada syarikat lain dh mula bersaing dgn nuffnang mcm heartbeat n adverlete tu.. heheh..

  ReplyDelete
 4. hargailah nuffnang..wakaka :)

  ReplyDelete
 5. oh ada cara br utk earn money..nice sharing! thanks! ^_^

  ReplyDelete

TERIMA KASIH ! 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_