Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

20 May 2011

Tergamam seketika bila dengar kawan sakit kanser

Handphone yang jarang berdering tetiba menjerit. Menerima panggilan dari seorang kawan. Dia bagi tau yang seorang kawan bernama Faz (panggilan manja di rumah Alin) menghidapi kanser. Kanser mulut. Dah tahap kritikal. Tak boleh bercakap dah.


Terus tergamam dengar berita tu. Tetiba jadi gagap.


Dah lama tak jumpa dia. Tetiba dapat berita dia sakit.  T_T

Faz, akak rindu Faz.... Rindu sangat!!!


Tetiba rasa sebak.



Gambar yang sempat candid time praktikal kat JKR.


Semakin sebak tengok gambar Faz yang ni.
T_T




9 comments :

  1. emm, faz. anak encik syamsul. sedara saya, dah lama die sakit kak oyy.

    ReplyDelete
  2. @munira sajuti tak habaq pun kat akak dia sakit...sampainya hatimu....*mood sedih*

    ReplyDelete
  3. darul_makmur@yahoo.comMay 20, 2011 at 9:29 PM

    Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace

    ReplyDelete
  4. miss hanim : astragfirullahalazim, cancer mulut...semoga kawan yu cepat baik dan sembuh seperti selalu...

    ReplyDelete
  5. sedihnyaa.. da la lawa. T_T. ehh. tiba lawa. haha. tp sedih. serius :(

    ReplyDelete
  6. Salam.. jika sedari berminat utk dapatkan ubat kanser nie boleh hubungi sya 019-9362993...

    ReplyDelete

TERIMA KASIH !



 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_