Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

23 May 2011

Pusing dan Menang


WOW! Kotex has created an exciting WOW Twist game for all to join. Game ni sangat mudah dan WOW! Memerlukan kecekapan ingatan dan kepantasan menggunakan tetikus. Hadiah yang disediakan juga WOW!



INDIVIDUAL PRICES
Top Prize iPod Touch x 1 and Standard seating movie tickets x 2
Second Prize : iPod Nano with Multitouch x 1 and Standard seating movie tickets x 2
Third Prize : Standard seating movie tickets x 10


TEAM PRIZE
iPod Touch x 4 and Gold class movie tickets x 8 ( 2 per parcticipant )



Hadiah dah WOW, mesti game pun WOW jugak. Percayalah babe....



Click WOW Twist game for join.


How to play ?

  • Klik mana-mana dua WOW twists yang comei tu.

  • Padankan WOW twist yang sama patterns.

  • Selesaikan semua sekali untuk meneruskan ke pusingan seterusnya. Perlu selesaikan mengikut masa yang ditetapkan.



WOW twist game ada tiga pusingan perlu dilaksanakan :


Pusingan pertama

Pusingan kedua

Pusingan ketiga




Semakin lama semakin banyak twist yang perlu dipadankan. Comei comei pulak twist ni. Geramnya saya... Rasa nak picit je... ngeh ~



Lepas dah selesaikan ketiga-tiga pusingan WOW twist game, kamu perlu register untuk masukkan skor kamu ke dalam leaderboard.  Semakin tinggi skor kamu semakin tinggi peluang kamu nak menang hadiah.



Skor saya pada ranking number 76. T_T

yang lain pasti boleh buat lagi baik dari saya, kan kan??? Janganlah malu-malu nak ngaku...*sambil cuit-cuit bahu*



WOW twist game juga boleh main secara berkumpulan. Find 4 persons and create a team.
Sebagai ahli pasukan, kamu boleh menyumbangkan skor individu kepada jumlah keseluruhan skor  kumpulan. Faham??? Tak faham??? Meh meh saya bagi contoh. 


Jika kamu dan ahli pasukan kamu memperolehi 2000 mata, maka jumlah skor keseluruhan kumpulan kamu akan jadi 8000 mata.

Setiap kumpulan hanya boleh hantar satu skor sahaja. So, create as many teams as you can. Skor kumpulan paling tinggi berpeluang memenangi hadiah yang WOW itu.






The Contest will run from 26/04/2011 at "00:00:00" to 12/06/2011 at "23:59:59".




GUD LUCK!!!
*tengah berusaha mencari team members*






8 comments :

  1. Hanim..dah follow awk
    nak try main gaklah

    ReplyDelete
  2. nmpk menarik tp segan nk join
    hehe

    ReplyDelete
  3. jemput2
    Jom join contest senang ni, menang sehingga RM500 =)

    ReplyDelete
  4. nampak macam senang je game ni . dah tu pulak ada hadiah . memang WOW ! hehe ;)

    Macamana Korang Jaga Laptop?

    ReplyDelete
  5. tgah pusing-pusing..sampai pening...hehehe

    ReplyDelete
  6. @BRO_MONDAY thanx! ^_^

    @Sal Saari Sal Saari try jangan tak try... ^_^

    ReplyDelete
  7. @*Miss Syahnia* memang menarik.... tapi kenapa malu nak join? *garu-garu kepala*

    @joegrimjow wWOW! menarik gak contest tu....

    @tia @ Ini Kisah Tia memang sangat WOW! Join la Tia... best!

    ReplyDelete

TERIMA KASIH !



 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_