Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

15 January 2011

Najwa Latif the next Yuna




Why i said Najwa Latif is the next Yuna? *echeh speaking london pulak*
Kenapa the next Yuna bukan the next Ana Raffali? Jeng Jeng Jeng... Ada suspen di situ.
Cam dah terbau bau Yuna bakal ada Junior... hohoho...
Ada persamaan antara mereka. Menyanyi sambil main gitar plus suka pakai selendang masa nyanyi.. Selendang hitam selendang paling dia suka pakai. Memang nampak chantek pakai selendang tu.


Siapa Najwa Latif ni? Penyanyi terkenal ke? Ohoo... Dia memang terkenal, terkenal kat Youtube. and maybe bakal terkenal cam Yuna. Siapa tau kan...


Dia ni still sekolah lagi. Baru 16tahun.


About Najwa Latif :
I'm in love with music since I was a little girl. I went to many performance, but back then, it's just me and my voice. Alhamdulillah, I found my new love and passion, which is Guitar.My ayah buy me my first guitar which is Santa Cruz and send me to guitar class when he know that I am preety much in love with guitar. So, I took that chance to learn and it was love at first sight. And from then on, I always perform with my lovely guitar. Now, I have 5 guitar, which is Santa Cruz (Kapok) , Yamaha (Classical), Ibanez (electric) , StarSun (acoustic), and my latest baby, Epiphone (acoustic). Currently, I am still learning guitar, and to explore new love in music, I take piano lesson and also drum lesson :) Much love!


Nak kenal lebih dekat klik page facebook Najwalatif.




Suara dia ni boleh tahan telinga la nak dengar. Lemak manis.... Boleh jual la... Tak percaya?
Dengar sendiri kat youtube najwa595 .
*if u all perasan la kan dia suka nyanyi lagu cover kat dalam kereta*






Dia pun de cipta satu lagu sendiri. Carta Hati tajuknya, bukan Carta Era erk... tehehehe









ENJOY!


6 comments :

  1. wow.. aku baru tau ni.. she's incredibly fantastic.. :D

    ReplyDelete
  2. wah sedap suare die! huhu bagus. dah sangkut lagu ni.

    ReplyDelete
  3. haah la layan jugak dengar sore die, best lagu die :D

    ReplyDelete
  4. suara najwa latif ni memang sedap... layan...

    ReplyDelete

TERIMA KASIH !



 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_