Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

04 January 2011

Demam AF kembali lagiRaja lawak belum ditemui dah kecoh cerita pasal AF. Cakap pasal aje AF mesti ada kaitan dengan undi mengundi ni. Memang tak boleh larik dah.


Kali ini saya bukan mau cerita pasai AF akademik fantasia tapi AF azam fantasi. Contest Azam tahun 2011 anjuran matjoe  . Memang fantasi sungguh azam tahun ni. Cita-cita tinggi melangit. Nak capai kena lompat tinggi dulu.


Contest Azam tahun 2011 ni ada 3 peringkat
  1. Buat entri 'Azam tahun2011’. Tarikh tutup 15 Januari 2011
  2. Share and like. Lepas matjoe tengok entri U all, dia akan upload gambar entri U all kat  Facebook Page "matjoe.com". Undian pun dimulakan. Undian berakhir pada 25 Januari 2011. Tempoh ni la U all kena pancing undi. Bawa banner 'Undilah saya' ke hulur hilir. Eh, tak perlu kot buat lagu tu. Sekarang dunia makin canggik. Semua hanya dihujung jari.
  3. Matjoe’s Reader Choice. Matjoe akan senaraikan semua penyertaan kat http://www.matjoe.com. Lepas tu pembaca blog matjoe akan pilih mana yang mereka suka. Mereka yang menang adalah pilihan ramai di blog matjoe.

Hadiah-hadiah yang disediakan untuk contest ni sangat menarik. Lumayan lagik. Meh ramai ramai sertai contest ni [ Contest Azam tahun 2011 ] .


Tapi before U all join contest tu, like la picture saya kat Facebook Page "matjoe.com". Kena like Facebook Page tu dulu sebelum nak like picture saya. Saya ada 3 gambar yang masuk bertanding. U all boleh pilih aje mana satu yang menjadi pilihan hati.


 
Thanx! 
Arigatou!
 

No comments :

Post a Comment

TERIMA KASIH ! 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_