Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

27 January 2011

Yeah! menang contest


Hari ni tetiba tergerak hati mau tengok page Matjoe.com kat Facebook. Ternampaklah Keputusan Contest 12 -17 dan 7 - 11 | Investing, Living & Anything  dan terus klik link tu.

Ada kejutan di situ. Memang sangat memeranjatkan saya. Dua tiga kali kelipkan mata and gosok gosok mata for make sure saya tak salah baca. OMG! Its really me....

Saya menang contest entry 'Azam tahun 2011' anjuran matjoe. Saya dapat no.8... 
Excited terlebih, padahal no.8 je pun bukan no.1.... No.8 pun nombor jugak. 
Lagipun penyertaan contest ni ramai, more than 25 penyertaan wokey. Agak terujalah dapat no.8 tu.
Dapat jugak topup free....


Sumber : www.matjoe.com
If tak percaya boleh klik kat picture tu untuk terus ke entri berkenaan.



" Terima kasih pada penganjur kerana memilih entri saya yang tak seberapa tu. Saya akan berusaha menunaikan segala azam yang tersenarai. " 
Echeh... kekonon berucap lepas nama diumumkan sebagai pemenang.


Agak agak U all lah kan sebab pe entri ‘Azam tahun 2011’ saya dapat no.8 .
Sebab azam pertengahan tahun saya kah? Banyak sangat orang komen pasai tu. Malu pulak che'.
or sebab susunan azam saya teratur. Masing masing de pendapat tersendiri.


klik [sini] untuk baca entri saya.




SAYONARA
*masih tersenyum gembira*



7 comments :

  1. tahniah!no 8 pon ok ape..bkn senang tau..

    updated entry :acik bembot 44

    ReplyDelete
  2. aku tau gak pasal contest ni, fuh, tahniah menang contest bro matjoe :D

    ReplyDelete
  3. Ho3.. Tahniah2.. Bila nak open table..he3

    ReplyDelete
  4. tahniah.. template kita same lah hehehe

    ReplyDelete
  5. taniah !!
    selamat menjalankan azam ye :) hehe

    ReplyDelete

TERIMA KASIH !



 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_