Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

16 January 2011

Lipas tergolek kerana kon

 
Memang saya gelak tergolek golek bila tengok lipas tergolek. First time tengok lipas tergolek bukan sebab kekejaman ridsect.


Dua tiga kali saya buka tutup pintu bilik. Cam tak percaya tengok lipas tergolek kat dalam bilik saya.  Rasanya tadi sebelum keluar bilik tak de pun pegang ridsect wat semburan perfume.


Ni memang kes kon yang ada kat bilik sayalah ni. Padan muka lipas tu. Jalan jalan tak mau tengok kiri kanan, kan dah tergolek. 


Kon apa yang boleh buat lipas tu tergolek sampai ajalnya tiba? Jeng Jeng Jeng... 
*
*
*
*
*
*
*
*
Kon ni bau serai wangi. Memang serangga tak suka. Musuh ketat lipas and nyamuk.
Itulah lipas siapa suruh menyusup masuk bilik I. Tak pasai pasai mati di tengah jalan. Naseb ko la labu lipas.



 

12 comments :

  1. muaha..kt mane nk beli bnda ni..

    ReplyDelete
  2. ee geli gila dengan lipas! haha

    hai kak.

    sy dah buang dah budak perempuan kat blog saye tuh. tengs 4 ur komen kat chatbox. hehe :)

    ReplyDelete
  3. hahha.. padan muka lipas tu!
    awk mmg pembunuh lipas yg hebat! ;-p

    ReplyDelete
  4. A;ah eh
    mana nk beli ni
    rumah sini byk lipas

    ReplyDelete
  5. salam


    syira kalau nak tidur mmg pakai losen serai wangi... nak elak daripada love bite nyamuk..hahah

    ReplyDelete
  6. Salam..

    Adoi.. sy kalo nmpk lipas terus kelam kabut cari ridsect.. hehe.. bukan nk gi hempuk ke pijak terus ke ape.. kui3..

    ReplyDelete
  7. hehe..pdn muke lipas tu kan..

    ReplyDelete
  8. berbalas singgah..cma polo cni juga..

    oh lipas..agagaga..

    cma pom xsuke lipas..

    bole cuba kon tu..

    ReplyDelete
  9. hahaha... pembunuh kejam tu not me, but kon itu... salahkan kon pulak...
    nak beli kon tu klik one stop shopping kat BG pages tu...

    ReplyDelete
  10. I dah klik, tapi tak jumpa pon kat mana boleh kita beli?

    ReplyDelete

TERIMA KASIH !



 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_