Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

28 January 2011

Wah, comelnya dia


Hari manyak sonok ari ni. Dapat header baru. Macam kanak kanak dapat gula gula je.
Tersenyum lebar sampai ke telinga baca message dari Ask kat facebook
Header dah siap. ~ Yeah!


Hasil kerja tuan blog Aku Anak Mak



Segalanya memenuhi kriteria yang saya cakap... Terima Kasih banyak banyak...
Saya pilih gambar baju kuning tu bukan sebab saya mau kawen ngan kerabat di raja, tapi posing  ala ala Gadis Melayu gitu. Euww ~



 Akhirnya dapat jugak merasa letak header kat blog ni...


 ^_^




5 comments :

  1. wow! ilike the baju kurung. ala2 gadis melayu giteww. hehehe

    ReplyDelete
  2. hai hanim.. tak de lah mmg privatekan blog kejap hari tu :)


    wah ada header baru, tahniah.. semoga dapat lah kahwin dengan raja.. hehehe.. nama depan raja pun boleh ye dak? hehe

    ReplyDelete
  3. hehe..nmpk ayu jer..lawa2!

    updated entry : accident+icu+pencen

    ReplyDelete
  4. wewwittt aweks cun... fllow kamoo...

    ReplyDelete

TERIMA KASIH !



 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_