Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

Kuala Selangor tiada tempat menarik untuk dikunjungi??? Haip!



Siapa kata Kuala Selangor tak de tempat menarik untuk dikunjungi??? 

Meh sini saya nak bagi makan pisang goreng dengan sambal kicap. Hehehe... Helah camni hanya sesuai untuk budak kecik ni. Sebab dia je yang kata makan pisang goreng dengan sambal kicap sangat pelik dan tak sedap. Pandai je dia kata tak sedap. Belum cuba belum tau wokey.

Macam la Kuala Selangor ni, belum datang belum tau best ke tak. Dah datang baru la kamu tau bertapa bestnya datang jalan-jalan ke Kuala Selangor.


Kuala Selangor banyak tempat menarik nak dilawati. Antaranya Bukit Melawati. Yeah! Ada lotong yang sangat peramah. Hee
Nak tau apa yang menarik di Bukit Melawati??? Klik SINI atau video di bawah.






Menarik bukan??? Banyak tempat boleh dilawati. 


Selain berjalan-jalan, kita juga dapat exercise meningkatkan stamina badan. Memang baik untuk kesihatan.


Buat pertama kalinya hanim katering menjadi penaja untuk penggambaran di Bukit Melawati Kuala Selangor. Eh, hanim katering tu sejak bila pulak wujud? ahaha... Entahlah.... Tuan punya nama pun tak tau. Ni semua angkara pakcik ni. Sabar je la kan.... Nasib baik dia tak letak my number kat situ. Tak pasal-pasal telefon bunyi tak henti... lalala ~



7 comments :

man yusoef said...

wah...excited gila din ni kalau bervlog..bagus! smgt! sound efek mcm menang anugerah...hahaa

eh ada gadishanim la...apesal gadis mcm malu2.

apehal din sebut lutung?? HAHA...frenly gila lotong tu..tak lari eh

SofieyAzwa said...

Nak g melawat Kualau Selangor laa camnie!

Hazwan Arif said...

kuala selangor ada taman alam kan? yang ade sangkar burung besar, kawasan paya bakau n bla3..

dulu pernah pegi berkehemah k. slngor selama seminggu slpas abis upsr hehe

munira sajuti said...

telefon bunyi tak henti.? miahaha. perasan jewwwww.

Rtp Farra Arisha said...

klo seperti itu, skrg jugak arisha terbang kesana. hehe :)

tengkorakemas said...

hanim katering sediakn mee ke? :D

PelikBinAjaib said...

Banyak sebenarnya tempat menarik di selangor termasuklah kuala selangor. Kuala Selangor nie ada banyak tempat makan menarik. Ikan bakar. Hehe



 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_