Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

13 June 2011

You Get what You Give


Sebagai tanda penghargaan saya kepada penyumbang trafik blog ini, saya telah masukkan mereka ke dalam bloglist saya. Tak perlu kamu nak buat entri kat blog. ^_^


Bloglist ni saya bahagikan kepada dua, Soleh dan Solehah. Kata-kata itu kan satu doa. Semoga kita semua akan tergolong dalam golongan itu. Doa-doa jugak, usaha pun perlu untuk menuju ke arah itu.  Sama-sama la kita muhasabah diri. Tetiba berlaku lencongan di situ. Hee



SOLEH
  1. Matjoe
  2. Darkbatman
  3. Hazwan Arif
  4. Sang Drama King
  5. Hafiz Hafizol
  6. Khalish
  7. Daddy Dian
  8. Nuraizuddin
  9. Farhan
  10. Tengkorak Emas
  11. Muzakkir Zamani


SOLEHAH
  1.  Emymilia
  2. Shahrunnisak
  3. Yuyu Zulaikha
  4. Mama Irfan
  5. Wan Jun
  6. Milah Hasan 
  7. Faziera 193
  8. Atiq Salleh
  9. Munira Sajuti 
  10. Nur Elyani 
  11. Citarasa Rinduan 
  12. Cik Cactus



Saya tak sangka ada juga yang nak masukkan saya dalam bloglist dia dengan rela hati. Terima Kasih! Arigatou!!! Terharu..... *kesat hingus*


Jika ada yang masukkan saya dalam bloglist dia tapi saya terlepas pandang, sila bagi tau ya.

Bicara Hati gadis :
Rasa macam de yang salah jantina je tu. -_-



9 comments :

  1. hahaha.. silap taip tu.. xperasan.. hehehe

    ReplyDelete
  2. waaaaaaaaaaaaaaaa ade darkbatman. terharu nye sy.kehkehkeh.mekasihhh

    ReplyDelete
  3. salam ziarah..
    terima kasih singgah ke blog kak ayu

    kak nie blogger yang kurang aktif.. maklumlah buzy betul di kedai makan..

    bab bloglist tu.. bagusnya adik buat macam nie..
    sure ramai tak kecil hati.. kan..

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  5. moga semuanya soleh dan solehah..amiin :D

    ReplyDelete
  6. top 10 tu..rasa macam masuk imam muda lak..thanks hanim!

    p/s:nice try for guessing (betul ke ntah ayat ni) hasrul tu..but hidden words sebenar bakal direveal nanti haha

    ReplyDelete
  7. aminnnnn..:)...mekaseh...heee

    ReplyDelete

TERIMA KASIH !



 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_