Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

11 June 2011

Perkara baik seperti inilah yang patut dihebahkan oleh bloggers

Dia anak Melayu pertama menjadi Felo & Pensyarah Universiti Oxford


Bangga seketika menjadi warganegara Malaysia. Ada juga rakyat Malaysia yang berkelayakan untuk menjadi pensyarah Universiti Oxford. Perkara baik seperti ini lah yang patut dihebahkan oleh bloggers. Ada yang melihat berita di TV tu mungkin sudah tahu, tapi yang bagi yang tiada TV tu camne pulak???







Bicara Hati gadis :
Kalau pasal video lucah atau gambar cium mulut bukan main ramai yang buat cerita kat blog. Siap letak gambar tak se-no-oh tu dan pamer link kat blog lagi. Tapi kalau cerita yang baik seperti ni tak ramai pulak yang nak menghangatkan. Marilah sama-sama kita bermuhasabah diri.



8 comments :

  1. rsnya mgu lepas aie ade bace sal ne.. bukan calang2 org leh jd cmne..patut kita tumpang bangga..

    ReplyDelete
  2. Hebatnya sampai boleh jadi Pensyarah Luar Negara. Memang sesuatu yg dibanggakan

    ReplyDelete
  3. bagus2...cerita macam ni memang tak ramai rajinkan tangan bagi komen kan?hehehehe

    ReplyDelete
  4. Wow ! Tahniah kepada beliau :)

    ReplyDelete
  5. saya setuj..ramai yang lebih suka tulis tentang topik yg hot dan kutuk mengutuk dari topik yang menaikkan nama negara.

    ReplyDelete
  6. kt TL pun xbyk yg tweet psl ni..ermm..

    ReplyDelete
  7. betul2...setuju sgt, muhasabah diri jugak

    ReplyDelete

TERIMA KASIH !



 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_