Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

03 June 2011

Bergosip-gosip di Pizza Hut

Eat.Laugh.Share. Itulah yang kami buat di Pizza Hut. Makan, ketawa, dan berkongsi. Bukan sahaja berkongsi makanan, kegembiraan, tapi berkongsi cerita jugak. Bergosip la senang ceritanya. Hee


Makan sambil bergosip sangat seronok. Lebih-lebih lagi setelah sekian lama tak jumpa. Echeh, gaya macam bertahun dah tak jumpa budak ni.


Saya dah tak perlu nak pergi jauh-jauh bila rasa mengidam nak makan pizza itu datang. Sebab, Kuala Selangor pun dah cawangan Pizza Hut. Sayang Pizza Hut!!! Muahaha....


Order sampai penuh meja.
Sebenarnya ni order untuk 3 orang makan, tapi sorang tu tak jadi datang pulak.
(ayat cover dari seorang yang memang banyak makan)



Meh saya nak close up gambar-gambar makanan yang bakal menggugatkan nafsu makan kamu semua. Hee


 
SUPER SUPREME 


 
CREAMY CARBONARA
(betol ke nama makanan ni.Erkkk)


 
HONEY BBQ WINGS


Duduk kat Pizza Hut tu punyalah lama nak habiskan semua makanan ni. Pelanggan yang duk sebelah meja kami dah bertukar dua kali, tapi kami masih di situ. Tetiba rasa malu. Tutup muka kejap.


Nyum Nyum... Sedapnya...


Dipaksa makan oleh budak ni. Sup pun tak habis lagi.
Memang susah jadi seorang yang makan banyak tapi lambat. -_-



Dari tadi duk cerita budak ni, budak ni je. Tak mention nama pun. Hehehe... Bukan tak mau mention nama. Tapi saje nak suprise. Hee




SUPRISE!!!!
Tolonglah buat muka terkejut bila tengok gambar kat bawah ni. *buat muka minta simpati*


Inilah budak yang temankan saya makan tengahari kat Pizza Hut.
(Nak kenal siapa dia, klik lah link saya bagi tu. lalala)





8 comments :

  1. Pizza Hut terbaik!! Dah lapar. ;(

    ReplyDelete
  2. astaghfirullah al azim. lawanye BUDAK TU. budak ye, bukan kakak tuu. miahaha. okayy mesti kena bakar japg ni. bye.

    ReplyDelete
  3. nak leave comment lagi boleh? ayam madu tu sumpah sedap,, kan kak? pastu ade macek 2orang tu,, nanti, saya masukkan dorang dalam blog. siap dorang. grrr

    ReplyDelete
  4. pergh! pizza.. my feveret tuuu.. hehe..

    ReplyDelete
  5. adoi. hr ne hari mkn sedunia ker? msk blog sume cam sal mkn..aduhhhhh

    ReplyDelete
  6. pizza! dah lame tak makan. -.-'

    ReplyDelete
  7. knp muka mun klakar!? hahahaah

    ReplyDelete
  8. bila lah nk tggu engineer blnje ni..

    ReplyDelete

TERIMA KASIH !



 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_