Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

22 June 2011

#4 Wordless Wednesday



Maksud Wordless Wednesday : 
Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa-apa penjelasan.







11 comments :

  1. waah sabun tu ok tak pakai sabun tu??

    ReplyDelete
  2. guna sabun ni ya ?
    eh ! selamat hari rabu :)

    ReplyDelete
  3. produk baru eik!!!!!

    ada testimonial?

    ReplyDelete
  4. kenape aku xtaw ape2 pasal wordless wednesday? haish.. lembab aku ni.. haha..

    ReplyDelete
  5. hey..hey..curang dgn garnier!!!

    ReplyDelete
  6. jual produk ka? or baru pakai produk baru ka?
    :D

    ReplyDelete
  7. Ini sabun muka Aqura... Produk ni dah lama la jugak... Best pakai produk ni... Review pasal produk bakal menyusul nanti... Review khas dari saya... ^_^



    @NuReLLe hehehe... garnier masih pakai. pakai pelembapnya... kadang-kadang je la tapi... lalala ~

    ReplyDelete

TERIMA KASIH !



 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_