Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

23 February 2011

Sejauh Mana Persahabatan Antara Blogger

Nak join klik gambar di atas


Selagi lagi bro framstone buka segmen untuk semua bloggers. Segmen kali ni berkaitan dengan persahabatan yang terjalin antara bloggers.

Sejak kebelakangan saya rasakan persahabatan antara bloggers bukan sahaja terhad di alam maya, malah berpanjangan ke dunia nyata. Itu yang mebuatkan saya bertambah seronok dan semangat untuk blogging.



Antara kelebihan yang saya perolehi :

  • Tambah kenalan kat Facebook dan twitter.
  •  Teman ajak gathering, jalan jalan cari makan, dan cuci cuci mata. ^___^
  • Teman carikan kerja. hehehe
  • Tambah pembaca kat blog.
  • Tempat berkongsi idea dan mengadu masalah.
  • Dapat tumpang populariti blogger lain... lalala


Credit to : Kyerull



Semoga Keyrull cepat sembuh.
Sama-samalah kita berdoa.

Even baru sekali jumpa Keyrull kat gathering Shah Alam,
tapi rasa macam dah lama kenal.


5 comments :

  1. rasa2 hanim dapat jodoh blogger gak kot nanti kan kan...

    ReplyDelete
  2. hahaha..tompang populariti erk..wah..

    ReplyDelete
  3. hehehe... lain kali leh jumpa2 lagi kan....
    best best best.. :P

    ReplyDelete
  4. sayang semuaa kawan2
    x kira la bloggers ke x ;)

    ReplyDelete

TERIMA KASIH !



 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_