Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

27 February 2011

Blog Bicara Gadis bukan sekadar direview


credit to Shahazrin.com


Terkejut saya bila saya tahu blog saya direview oleh Shahazrin.com. Macam mana tahu??? Gerak hati lah. Echeh, macam bagus sangat gerak hati tu. Nak muntah hijau atau pengsan, silakan. Nak kutuk pun boleh. Saya relakan. Saya tak kesah...
Paling penting ini memang betol betol bukan cobaan. *wink2* buat muka comel... auw, comel ke.. T__T

Jika tak salah saya, inilah pertama kali blog saya direview. Terima Kasih. Arigatou.... Cakap gaya gaya wanita Jepun pakai kimono sambil tunduk tundukkan kepalanya.


Shahazrin bukan sekadar review blog saya tapi dia juga memberi komen dan cadangan kepada saya yang masih merangkak-rangkak dalam dunia blog ni. Inilah yang kita perlukan dalam dunia blog. Memberi komen dan cadangan. Saling tolong menolong menaikkan blogger bukan menjatuhkan blogger.


Antara cadangan yang diberikan:
  • Seimbangkan sidebar. ---> masih dalam proses.
  • Iklan nuff letak di atas ---> telah diubah kedudukan
  • Buang poll dari nuffnang ---> sudah dibuang

Terima kasihlah bagi cadangan semua tu. Selama ini saya tak pernah sedar pasal semua itu. 
Kadang kadang kita akan terlupa sesuatu bila terlalu asyik. Jadi perlu untuk kita saling mengingati. Tak gitu kengkawan??? 3 comments :

TERIMA KASIH ! 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_