Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

21 February 2011

Cik epal junior sekolah dulu

Shooting kat putrajaya tadi bukan sahaja menemukan saya dengan kawan baru, malah kawan lama jugak. Kira kira cam jejak kasih pun ada. Tetiba pulak time tu de junior satu sekolah rendah dulu. Memang tak disangka sungguh.

Time shooting tu jugak jumpa kawan sekolah menengah, cik Fana
Memang sakan lah borak sampai tak nampak orang duk lalu lalang kat sekitar kami. <------ tipu
Borak borak punya borak pasal blog sekali keluar cerita pasal Cik Epal. Bukan kutuk wokey. Jangan nak fikir macam macam. 


Fana : Moon tu budak sekolah kita dulu. Junior kita.

Hanim : Moon mana pulak?

Fana : Moon tu cik epal la

Hanim : Hah? Biaq betoi? *muka memang terkejut gila*

Fana : Yela... Dia tu kan adik bimbing aku dulu masa Form 5. *Adik bimbing tu golongan pelajar form 1*

Hanim : ?????? *memang tak terkata apa.muka berkerut aje*

Fana : Dulu kan ramai yang jeles aku dapat adik bimbing Moon tu. Dia comel.

Hanim : Ok...  *ok je.muka langsung tak ingat*



Memang tak percaya sungguh dia junior sekolah menengah dulu. Sebab saya tau pasal blog dia lepas saya buat blog. Baru setahun jagung je pun saya ni. Lain la cik Fana tu. Mengikuti blog cik Epal dari awal lagi. Mereka pun selalu berhubung. Semua cerita dia tau.

Masih tak percaya lagi..... sebab tak ingat muka dia dulu camne. Geram sungguh rasa.
Geram geram ni lapar pulak... Ok la, magie saya sudah kembang. Mau makan. ^_^


5 comments :

  1. Haha sebab semua kawan sekolah yang aku jumpa tau pasal mun=junior kita= cik epal. i thought ko tau sama.. huhuhu

    takpe2.. tu la kene sekali sekala hangout dok, open table, borak borak. la la la

    ReplyDelete
  2. wahh!! glamerlah senior cik epal..

    ReplyDelete
  3. biar benar....aku lagila jauh panggang dari api nak tau =_=

    ReplyDelete
  4. Wah...
    Tetiba aku invisible.


    Ku sedar diri ku bukan sesiapa...

    ReplyDelete

TERIMA KASIH !



 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_