Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

21 February 2011

Jejak kasih di Putrajaya


Setelah setahun blogging, semalam yang buat saya rasa sangat beruntung jadi blogger. Bukan sebab boleh jadi popular lepas shooting tu. Tapi sebab dapat kenal ramai kawan secara live.


Selain tu, saya dapat jumpa kawan sekolah menengah Syafikah & Fana, dan jugak junior sekolah rendah. Memang tak sangka sungguh. Habis semua kenangan sekolah terimbau kembali, sampai cerita Cik Epal junior sekolah menengah pun terkeluar dari mulut. *sori to Syafikah sebab terasa invisible, excited sangat jumpa Fana tu*  ^_^



Mereka yang saya jumpa di Putrajaya semalam :


Abang Ben Ashaari ---> http://www.benashaari.com/
Bro Framestone ---> http://www.broframestone.com/
Khaizarien ---> http://khaizarien.com/
Amira Farhana aka mia ---> http://the-amirafarhana.blogspot.com/

Aizuddin ---> http://zudientstory.blogspot.com/

Aimman aka Eman ---> http://bilatergigithalia.com/
Faizal Fredley ---> http://faizalfredley.com/
Azfar Roslan aka Ujang ---> http://azfar9897.blogspot.com



Sebenarnya ada lagi tapi tak dapat dikesan blog mereka.
*Sesiapa yang terlibat tu harap tinggalkan link kat komen*



10 comments :

  1. eh eh.sukanya bila dia ceria.HAHA.

    ReplyDelete
  2. ehehehe..rajinynya dia mencari...
    nanti nizam sedia mengcopy... haha

    ReplyDelete
  3. me..me..me..
    http://luvknewrule.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. eh22...kite de lahh..:DD

    makaseh..hee~

    ReplyDelete
  5. wahhh...seronoknye korang...jeles ni...hehehe

    ReplyDelete
  6. ahaha..jejak kasih..patut la lepak berdua ja ari tue..aku nak shoot pun jual mahal..kahakhka

    ReplyDelete

TERIMA KASIH !



 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_