Blog ini adalah blog peribadi Miss Engineer. Segala yang ditulis dalam blog ini adalah pendapat penulis sendiri. Segala rujukan yang berkaitan akan dinyatakan (jika perlu). Penulisan dalam blog ini akan berubah-ubah mengikut situasi dan keperluan. Ada juga cerita santai tentang kehidupan penulis. Enjoy !

Jika ada salah silap harap dimaafkan. Semoga apa yang dikongsi dalam blog ini akan memberi manfaat pada semua pembaca.

11 February 2011

Contest PHOTOSHOOT PERCUMA

Hari hari tengok kat blog orang lain gambar chantek chantek. Bergambar ala ala model gitu. Jeles jugak la. Nak buat tapi tak de DSLR. Kena terima hakikat itu. T_T

Tetiba rasa cam dunia berseri semula lepas jumpa CONTEST : PHOTOSHOOT PERCUMA bernilai RM150 anjuran Faridism Photography kat http://farolalo.blogspot.com. Nak tersenyum sampai ke telinga aje rasanya. *perasan nak menang la tu*


Contest ni menarik sangat. Sebabnya :
  • Dapat photoshot free yang bernilai RM 150. 
  • Boleh bergaya depan kamera ala ala model gitu. Kira kira impian terlaksanalah.
  • Tempoh photoshoot yang panjang, dari pagi sampai petang. Memang puas hatilah seharian berposing-posing.
  • Boleh pilih tema sendiri, dan kawasan photoshoot pihak penaja akan pilih sekitar Kuala Lumpur. 
  • Paling best, pihak penaja akan beri dvd semua gambar photoshoot and gambar photoshoot yang telah diedit. Boleh simpan buat kenangan hingga ke anak cucu and cakap kengkonon dulu jadik model sambilan. Bolehlah letak gambar gaya model tu kat blog.

Mari sertai ramai-ramai sebelum 12 a.m 1 April 2011. Peluang keemasan seperti ini tak mungkin datang lagi.
Lelaki pun boleh sertai jugak. Tiada had jantina, penyertaan terbuka luas.

Klik [sini] untuk join

Saya rasa inilah peluang kedua untuk saya rasa photoshoot ala ala model selepas melepaskan peluang menyertai photoshoot test untuk cover girl majalah dara.com setahun lepas. Terpaksa rela melepaskan peluang tu sebab ada ujikaji makmal yang tak boleh nak diganti. Padahal masa tu hantar penyertaan memang untuk cari peluang jadi model majalah. T_T

Semakin melonjak lonjak perasaan nak join contest ni time tengok gambar Heliza yang bergaya yaya.
*pinjam gambar kat Facebok Heliza*

Wokey, masa untuk fikirkan tema photoshoot pulak. Nak buat photoshoot couple ke? Tak boleh tak boleh. Sebab utama memang tak de couple.Sebab lain...??? Teeetttt... Biarlah rahsia.... tehehehe.

Saya suka tema photoshoot Heliza Helmi ni. Simple and unik.

Sumber : Facebook Heliza
*pinjam gambar lagi*


Tapi tak best pulak gambar sorang sorang aje. Tak dapat nak kongsi kegembiraan. Lebih seronok dapat photoshoot ngan member sekali, camni.
*pinjam gambar kat Facebook Aida* 

Ada jugak gambar kenangan sendiri dan kengkawan.



Kawan yang jadi mangsa untuk join jugak kontes ni adalah :

Semua ada, yang dah bekeluarga, si gadis solo and si bujang teruna. Hehehehe... Semua ni mesti masuk tau...

12 comments :

  1. terima kasih sebab join :) nantikan keputusan dari kami dan update terbaru ya ! :)

    ReplyDelete
  2. minat jadi model yer...

    good luck..!! :)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    TERAPI MINDA

    ReplyDelete
  3. waaaaa.
    best contest ne....
    good luck !! =D
    hrp2 tercapai impian ;))

    Follow ur blog^_^
    My Recent Post: OldTown Kehabisan Nasi Kuning??

    ReplyDelete
  4. koh koh koh.. meraban kejap nak carik kotak komen cik Hanim koh koh koh

    ReplyDelete
  5. good luck!!
    rasa amcam nak join la pula..
    eheheee

    ReplyDelete
  6. thanx semua....
    mie, jom la join... best2...
    aujinz, nape??? susah ke cari kotak komen hanim sampai terbatuk-batuk... hohohoo...

    ReplyDelete
  7. xsbr nk tgk hanim pulak jd model tudung...hehehe...

    ReplyDelete
  8. waaa beshnye dpt photoshoot free tuh...

    ReplyDelete

TERIMA KASIH !



 

Copyright © 2014 HANIM MAHALI | Designed by @anneshah_